Agility Temenice

09.11.2009 13:18

Dne 7. 11. 2009 se konal na cvičáku v Šumperku I. ročník přátelského agility závodu. Byly sezvány týmy ze Šumperka, Zábřehu, Vikýřovic a samozřejmě z Malína. Byly vyhlášeny speciální kategorie: štěňata, začátečníci, nezávodníci, závodníci a kategorie přátelé a příbuzní.

 

Od nás se závodů zúčastnily Šárka s Jájou v kategorii nezávodníci, v kategorii štěńata si premiérově zaběhala Klára s russel teriérem Jackie, v kategorii přátelé a příbuzní si zaběhali Terezka s Jájou a Ondra s borderkolií Aňou. Klárce s Jackie se podařilo vyhrát hned napoprvé první místo! Šárka se napoprvé diskvalifikovala. Jája byla na překážkách asi po měsíční pauze, byla naprosto ztřeštěná a nedokázala se soustředit. Takže i v běhu s Terezkou se diskvalifikovaly, přestože se Terezka ohromně snažila. Ondra běžel s Aňou tak, jako by to dělal běžně, přitom ji poznal teprve v den závodu. Běželi nádherně téměř celý běh a když se zdálo, že mají vítězství v kapse, Aňa vynechala předposlední překážku a skočila na tu poslední. Takže taky diskvalifikace.

 

Vzhledem k tomu, že tratě byly ohromně obtížné a většina týmů v kategorii nezávodníků i v kategorii závodníků se diskvalifikovala (v některých velikostech nedoběhl dokonce ani jeden pes), byl vyhlášen ještě jeden běh – jumping pro obě kategorie dohromady. A povedlo se, Šárka s Jájou vydobyly krásné třetí místo.

 

Takže celkově výsledky:

 

Klára + Jackie            I. místo v kategorii štěňata

Šárka + Jája                III. místo v kategorii nezávodníci + závodníci

                                   diskvalifikace

Terezka + Jája            diskvalifikace

Ondra + Aňa               diskvalifikace

 

—————

Zpět


Fotogalerie: Agility Temenice

/album/fotogalerie-agility-temenice/agility-100-jpg/

—————

/album/fotogalerie-agility-temenice/agility-104-jpg/

—————

/album/fotogalerie-agility-temenice/agility-187-jpg/

—————

/album/fotogalerie-agility-temenice/agility-286-jpg/

—————

—————