A je po něm...Po Stopaři...(výsledky, fotky)

02.05.2014 13:43

A je zase konec...Ten víkendový závod vždy tak rychle uteče. Ale aby jste si nemysleli, není to pouze tří denní sranda. Našemu závodu předchází minimálně čtyřměsíční přípravy a mnoho bezesných nocí. Nám to ale nevadí a vždy nás moc potěší, že se vám závodníkům u nás v Novém Malíně moc líbí :)..

V pátek 25.4. se klasicky začínalo praktickou stopou  pro kategorii C. Letost byla stopa rozšířena o další pratický předmět (celkově čtyři předměty praktického charakteru na cca 3,5 km stopě). A jaké byly vlastě použity předměty?? Klíč, mobil, prezervativ a předmět ukončující stopu byla podprsenka :). A aby toho nebylo málo, stopy se začínaly klást z místa, které je rodákům z Malína a okolí známo jako "Š*kací vrch", tudíž jsme se křečovitě drželi jednoho tématu. Nikoho ze závodníků náš humor nepohoršil, právě naopak.. Co k tomu více dodat? Snad jen: Těšte se na příští praktickou stopu...;)

Sobota 26.4. byla zejména pro nás pořadatele velmi náročná, protože začínala velmi brzo ráno. Prezentace závodníků, slavnostní zahájení, první stopy... Počasí vyšlo parádně (až na cca 20ti minutový déšť během poslušnosti v kategorii A), protože i tohle jsme měli pojištěné - děkujeme kostelníkovi Mírovi a Evičce, že nám to tam nahoře suprově domluvili. Po vyhlášení vítězů v kategorii A následovaly naše ukázky psích poslušností a pro dětičky přijeli koníci. A večer? Panovala parádní atmosféra. Kapela hrála, pivo teklo proudem, zpívalo se, tancovalo se... Jsme velmi společenští a na to se zase můžete zeptat některých našich pořadatelů, kteří ten večer byli společensky unaveni. My jsme ale z tvrdého kraje a jedna protancovaná noc nás nezastaví!

Neděle 27.4. už byla spíše taková odpočinková. Odčuchaly se poslední stopy, snědl se oběd a po něm následovala chvilka klidu na sluníčku. Sečetly se výsledky, nachystalo se vyhlášení vítězů kategorií B a C...A konec, všichni si oddechli, že je to za námi, ale zároveň byli smutní, že se ten náš suprový kolektiv závodníků musí rozpustit.

Tímto chceme poděkovat všem závodníkům, kladečům, rozhodčím za další úžasný závod. Takže Stopaři ZDAR a těšíme se na vás teď už u 19. ročníku Stopařského přeboru Nový Malín!!

 

Výsledky:

    Fotogalerie zde...

 

 

—————

Zpět