Ohlédnutí za Stopařským přeborem...

20.05.2012 12:51

 Koncem dubna se na našem cvičáku konal Stopařský přebor a letošní datum padlo na 27.4. -29.4.2012. Závodilo se ve třech kategoriích - A (10 závodníků), B (21 závodníků) a C (15 závodníků). Přebor, který nesl krásné číslo „16“, se stal něčím výjimečným.  Kategorie C byla rozšířená o zbrusu novou „praktickou stopu“. Sice se objevily malinké komplikace, ale slibujeme, že všechny mouchy do příštího závodu vychytáme :).

 Sobotní den se vyznačoval nádherným počasím a tropickými teplotami. Závodníci nachytali bronz, avšak pejskům vedro na síle moc nepřidalo.  S vyplazeným jazykem si odčuchali svoji práci, ale i přes teplotní nesnáze si v nejednom případě vysloužili vysoký počet bodů. Zbytek dne se nesl ve víru pohody, odpočinku a hlavně večer se hrálo, zpívalo, tančilo…

 V neděli byla stále azurově modrá obloha, ale letní teploty vystřídal silný vítr, který pěkně profouknul i hodnocení nedělních stop. Pozitivní  bylo, že žádný hafan neuletěl a všichni se zúčastnili slavnostního ukončení závodu.

 Na závěr bychom chtěli poděkovat veškeré organizaci závodu: pořadatelům, vedoucím stop, kladečům, rozhodčím, cateringu,kapele…Prostě všem, bez kterých by to nešlo!:)  A to jsou i závodníci. Doufáme, že se opět za rok sejdeme v tak hojném počtu. Těšíme se na Vás!

—————

Zpět