Stopařský seminář 2

07.07.2009 11:45

V pátek 3. července 2009 se na Šumperském letišti sešlo všech 10 přihlášených účastnků aby se společně se svými pejsky něčemu přiučili a získali nové poznatky nebo osvěžili a připoměli si ty již zapomenuté znalosti týkající se nácviku pachových prací. Celkem si přijelo začuchat 13 pejsků a opět všelijakých plemen. Mezi plemeny jako labradorský a zlatý retrívr, rotvailer a maďarský ohař se objevili i méně obvyklá plemena jako pikardský ovčák, portugalský vodní pes a kelpie a nechyběli ani voříšči. Letos nepřijel ani jeden ovčák německý ani belgický.

Páteční večer byl, podle plánu, ve znamení teorie, v sobotu ráno jsme v 6 jeli na první stopy. Počasí vyšlo opravdu teplé tak jsme cestou zpět na letiště přibrzdili u nedaleké vodní přehrady Krásné, kde se pejsci vykoupali a očividně jim to prospělo... Následoval oběd a přestávka. Asi v 5 jsme začali další část teorie a ještě jsme se na večer vydali na druhé kolo stop. V neděli byla další praktická čuchací část opět od šesti hodin. Poté se tentokrát nejelo na letiště, ale na cvičák, kde se vedla diskuze opět na téma stopy a pejsci. Ti co ještě neměli dost a měli zájem využili cvičáku a zvládli i obrany. Pak už se někteří začali rozjíždět k domovům a po obědě se rozjeli všichni. 

Letos oproti 1. semináři máme i hromadu fotek ve fotogalerii.

A aby toho nebylo málo tam nám poslali odkaz na své fotky i dvě účastnice.

Takže děkujeme Renatě:

i Barboře:

 



 

 

 

—————

Zpět


Stopařský seminář 2

Datum: 12.03.2017

Vložil: Smithd923

Titulek: John

I have read several good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to make such a magnificent informative web site. fdcdeekcdcdekkeb

Odpovědět

—————

Datum: 10.07.2009

Vložil: Jarda,Renča a smečka

Titulek: seminář 2

Ahojky, touto cestou by jsme chtěli poděkovat za rady ohledně pachových prací, velký dík patří panu Morávkovi, který dokázal všem poradit i na pouze malý dotaz. Diky tomu to semínáři jsme se posunuli opět o kousek dál. Rádi přijedeme na další Vaší akci, ještě jednou děkujeme a držíme všem palce, aby se jim dařilo.

Odpovědět

—————

Datum: 09.07.2009

Vložil: Radka a vořeši

Titulek: Poděkování

Děkuji, že jsme se mohli tohoto semináře zúčastnit. Kluci "čuchají" jak o život. Hodně jsem si odnesla. Byl to opravdu nádherně a užitečně strávený víkend.

Odpovědět

—————